Cor Pot tijdelijke opvolger Koevermans

De KNVB heeft Cor Pot voorlopig als bondscoach van Jong Oranje aangesteld. De trainer is de tijdelijke opvolger van Wim Koevermans die na een serie slechte resultaten andere taken bij de nationale voetbalbond verricht.

Pot is op dit moment al werkzaam bij de KNVB. Hij is onder meer hoofdscout en docent bij de KNVB-academie. Pot zit tijdens de resterende EK-kwalificatiewedstrijden van Jong Oranje tegen Tsjechië, Oostenrijk en Moldavië op de bank.

De Nederlandse jeugdploeg is al uitgeschakeld voor deelname aan het EK. Pas na de serie van drie kwalificatiewedstrijden benoemt de KNVB een nieuwe bondscoach.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.