Wegen Mark Wotte en Willem II scheiden na dit seizoen

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

Wegen Mark Wotte en Willem II scheiden

Willem II en Mark Wotte gaan aan het einde van het seizoen uit elkaar. De trainer was sinds zomer van 2002 in dienst van de Tilburgers.

In de kielzog van Wotte verdwijnt ook assistent André Wetzel aan het einde van het seizoen bij Willem II. De Tilburgse club en beide trainers hebben ‘in goed overleg’ dit besluit genomen.

Het besluit het contract met Wotte niet te verlengen is geen verrassing. De trainer heeft een moeizame relatie met technisch directeur Barry Hulshoff, die eind oktober tegenover De Telegraaf al liet doorschemeren dat Wotte niet hoefde te rekenen op een nieuw contract.

De clubleiding van Willem II sprak deze ontboezeming van Hulshoff in een officiële verklaring tegen. Pas in de winterstop zouden de partijen met elkaar om de tafel gaan. Maar de beslissing is eerder gevallen. ‘Willem II bouwt al volop aan het elftal voor volgend seizoen. Tegen die achtergrond vindt de club het belangrijk in een vroeg stadium duidelijkheid te verschaffen aan spelers, technische staf en andere medewerkers’, aldus de Tilburgse club.

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw