FC Dordrecht ontslaat coach Van Eck

FC Dordrecht en trainer Jos van Eck zijn met onmiddellijke ingang uit elkaar. De slechte resultaten van de laatste weken zijn reden voor het ontslag. Assistent-coach Robert Verbeek neemt voorlopig de taken van Van Eck over.
De veertigjarige trainer was bezig aan zijn tweede seizoen bij FC Dordrecht, maar daarin wil het niet vlotten. De ploeg neemt de vijftiende plaats in met twaalf punten en is er al acht duels op rij niet in geslaagd om te winnen. Afgelopen vrijdag verloren de Schapenkoppen kansloos op eigen veld van VVV-Venlo. Ver voor rust was de eindstand al bepaald: 0-3.

Ook vorig seizoen lukte het Van Eck niet om Dordrecht aan resultaten te helpen. De ploeg, die zeer krap bij kas zit, eindigde als achttiende en laatste in de Gouden Gids Divisie. Dit seizoen kende ook nog een valse start, want het bekertoernooi was voor de Dordtenaren al na de eerste ronde voorbij door een nederlaag tegen de amateurs van De Treffers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.