Gullits Feyenoord-staf binnen twee weken rond

Feyenoord wil de technische staf van de aanstaande trainer Ruud Gullit binnen nu en twee weken rond hebben. De club sprak maandag met de huidige coaches over hun toekomst. Van hen staat Mario Been in de belangstelling van FC Dordrecht.
Gullit sprak maandag, samen met de nieuwe technisch manager Mark Wotte, met de huidige trainersstaf. John Metgod, Mario Been, Pim Doesburg (keeperstrainer) en Toine van de Goolberg (looptrainer) kregen daarin te horen dat de club binnen nu en twee weken laat horen wat het met hen wil.

Van Goolberg en Doesburg hebben in ieder geval laten weten graag in de Kuip te willen blijven. Assistent-trainer Mario Been houdt die optie voor zichzelf open, want hij zou wel eens op eigen benen kunnen komen te staan. ‘Binnenkort praat ik met FC Dordrecht. Die club heeft belangstelling voor me’, aldus Been in het AD.

Wat ook nog tot de mogelijkheden behoort, is dat Been en Van Stee stuivertje wisselen. Van Stee zou dan veldtrainer worden bij Feyenoord, terwijl Been hoofdcoach gaat worden van satelliet Excelsior.

Ook de andere assistent, John Metgod, heeft de ambities om elders als hoofdtrainer aan de slag te gaan, maar voor hem is er (nog) geen interesse. ‘Ook niet van RBC, met die club heb ik geen gesprek gehad, zoals is gesuggereerd.’ Over het onderhoud met Gullit en Wotte wenste hij geen mededelingen te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.