Henk Wisman aan de slag bij FC Den Bosch

Henk Wisman wordt volgend seizoen de nieuwe coach van FC Den Bosch. De pas bij FC Volendam ontslagen trainer volgt in Brabant Gert Kruys op, die naar een andere club wil vertrekken. Wisman tekent maandagmiddag voor twee jaar bij de nummer drie van de Gouden Gids Divisie.

Den Bosch wordt de tweede profclub die Wisman onder zijn hoede krijgt. De Zwanenburger begon zijn loopbaan bij FC Volendam, waar hij het met twee nacompetitieplaatsen en één promotie goed deed. Wismans kritiek op het uitblijven van de door hem noodzakelijk geachte versterkingen kostte hem uiteindelijk de kop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.