Dick Advocaat verlengt contract tot 2006

Dick Advocaat gaat ook na het EK 2004 in Portugal door als bondscoach van het Nederlands elftal. De Hagenaar verlengde zijn contract bij de KNVB tot de zomer van 2006, dus tot en met het WK in Duitsland. De verbintenis herbergt wél een ontsnappingsclausule.

Dick Advocaat heeft de KNVB aangegeven de samenwerking met zijn assistent Wim van Hanegem te willen continueren. De voetbalbond zal daarover met Van Hanegem binnekort de gesprekken openen.

‘De KNVB is erg tevreden over Dick Advocaat’, aldus KNVB-directeur Henk Kesler. ‘De komende maanden zijn erg belangrijk. Ik ben dan ook blij dat we al voor de voorbereidingswedstrijden van Oranje duidelijkheid hebben over de toekomst.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.