Peter Bosz nieuwe trainer Heracles Almelo

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

Peter Bosz nieuwe trainer Heracles Almelo

Peter Bosz is met ingang van komende zomer de nieuwe trainer van Heracles Almelo. Bosz volgt Gert-Jan Verbeek op, die naar SC Heerenveen teruggaat om daar hoofdtrainer te worden.


Bosz zat het afgelopen half jaar zonder club, nadat hij vorig jaar zomer bij De Graafschap werd ontslagen. Daarvoor was de voormalige speler van onder meer Vitesse, RKC Waalwijk en Feyenoord trainer bij (toen nog hoofdklasser) AGOVV uit Apeldoorn.


‘Ik kan me na De Graafschap niet weer een club veroorloven waarmee ik niet presteer. Want dat is de vorige keer niet gebeurd’, aldus Bosz tijdens zijn presentatie.


Bosz, die in het Polman Stadion een tweejarig contract ondertekende, was niet de enige kandidaat bij Heracles Almelo. Dwight Lodeweges (assistent in Heerenveen) zegde echter zelf af, terwijl Fred Rutten bij PSV zijn lot heeft verbonden aan dat van Guus Hiddink en derhalve nog niet met andere clubs wilde praten.