Adelaar voor drie jaar naar ADO Den Haag

Frans Adelaar gaat in het nieuwe seizoen aan de slag bij ADO Den Haag. De Utrechter moet een bijdrage leveren aan de ‘ambitieuze toekomstplannen’.

Adelaar (42) maakte woensdag zijn vertrek bij De Graafschap bekend. Een overeenstemming met ADO Den Haag noemde hij toen nog voorbarig, maar beide partijen hebben elkaar gevonden in een driejarig contract.

Adelaar wordt vanaf zomer 2004 verantwoordelijk voor het eerste elftal, waarbij hij gaat samenwerken met de huidige hoofdtrainer Lex Schoenmaker. Daarnaast neemt Adelaar plaats in het technisch forum, dat het technische beleid uitstippelt bij de Haagse club.

‘Ik ga wederom aan de slag bij een echte volksclub met een fanatieke aanhang. In het verleden was ADO Den Haag een gerenommeerde eredivisieclub. Mede door de komst van een nieuw stadion kunnen die tijden herleven. Het is voor mij een uitdaging een bijdrage te kunnen leveren aan de verwezenlijking van de ambitieuze toekomstplannen’, zei Adelaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.