Gert Kruys naar De Graafschap

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

Gert Kruys naar De Graafschap 

Gert Kruys is de komende twee seizoenen coach van De Graafschap. De Utrechter in dienst van FC Den Bosch stond eveneens in de belangstelling van FC Volendam, maar tekende bij de club uit Doetinchem. Komende zomer stapt Kruys over.


‘De Graafschap is een club van het volk met een mooie achterban en grote mogelijkheden’, prees Kruys op Langs de Lijn zijn nieuwe werkgever. ‘Ik denk dat die club in de Eredivisie thuishoort.’ Op welke manier Kruys hogerop denkt te raken met de Superboeren, wilde hij nog niet kwijt. ‘De inkt is nog niet eens opgedroogd, dinsdag geven we een persconferentie waarop we meer kunnen vertellen.’


Maar eerst rest Kruys nog het restant van het huidige seizoen met FC Den Bosch. ‘We gaan zorgen voor uitstekend slot van het seizoen met deze goede groep’, aldus Kruys. Den Bosch staat momenteel tweede in de Gouden Gids Divisie met vier verliespunten meer dan koploper Helmond Sport.