Hiddink en PSV akkoord: coach blijft tot 2007

PSV en Guus Hiddink zijn beide akkoord over een nieuw contract voor de trainer. Vrijdagavond rondden de coach, voorzitter Harry van Raaij en voorzitter van de Raad van Commissarissen, Jan Timmer de langdurige en vaak moeizame onderhandelingen af.

Het drietal kwam overeen dat Hiddink een nieuw contract tekent tot medio 2007 en als technisch directeur en hoofdcoach aan de slag gaat. In de verbintenis zijn clausules opgenomen ‘in geval de overeenkomst door één van de partijen vroegtijdig zou worden beëindigd’, meldt de website van PSV.

Voorzitter Van Raaij verklaarde ‘verheugd te zijn over het feit dat het conflict binnen de top van PSV naar ieders tevredenheid en in het belang van de club is opgelost. Door deze overeenkomst is ook de kwaliteit van de Technische staf gewaarborgd’. Van Raaij voegde daaraan toe dat hij blij was met ‘de goede sfeer waarin de gesprekken in de afgelopen dagen hebben plaatsgevonden’.

Naast Hiddink kreeg ook assistent-coach Fred Rutten een nieuw contract. De Tukker zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2006.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.