Johan Neeskens blijft bij NEC

NEC hoeft niet op zoek naar een nieuwe trainer. Johan Neeskens heeft ingestemd met de aanbieding, die de Nijmeegse club hem donderdag had gedaan.

Neeskens en NEC waren sinds de winterstop met elkaar in gesprek over een nieuwe verbintenis. De onderhandelingen leverden geen nieuw contract op, hetgeen de speculaties over een vertrek versterkten. Donderdag legde de Nijmeegse clubleiding, die zich oriënteerde op mogelijk kandidaat-opvolgers, een laatste aanbod op tafel. Neeskens moest maandag uitsluitsel geven en kwam met zijn ja-woord.

Neeskens, die sinds 2000 werkt bij NEC, verlengt zijn contract met één jaar. De staf van de oud-international wordt uitgebreid met een tweede assistent. Cees Lok, die dit jaar verantwoordelijk voor de Nijmeegse beloften, schuift door naar de hoofdmacht. Met de huidige assistent Ron de Groot wordt nog gesproken over contractverlenging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.