PSV is druk bezig de invulling van de technische staf voor volgend seizoen te regelen. Bij de jeugdopleiding heeft Ricardo Moniz een vierjarig contract aangeboden gekregen, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Moniz kwam vorig seizoen over van Grasshoppers en maakte indruk in Eindhoven met zijn feilloze kennis van de oefenstof van techniek-goeroe Wiel Coerver.

Moniz moet PSV helpen de talenten uit de eigen opleiding meer en sneller te laten doorstromen naar de hoofdmacht. Het ligt in de bedoeling dat de voormalige middenvelder van onder meer Haarlem en RKC volgend seizoen de A1 onder zijn hoede neemt en de andere jeugdtrainers verder opleidt.

Naast Moniz wil PSV ook Gerald Vanenburg behouden. Vanenburg is momenteel actief als coach van Jong PSV en wil volgend seizoen daarbij de cursus coach betaald voetbal gaan volgen. Keeperstrainer Joop Hiele verlengt zijn contract met twee jaar. Willy van der Kuijlen stopt als jeugdtrainer en gaat een functie in de scouting bekleden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.