De KNVB heeft vijftien man geselecteerd voor de cursus Coach Betaald Voetbal. Aron Winter is daar één van. Winter kon bij de selectie rekenen op een uitzonderingspositie. Spelers met meer dan veertig interlands en minstens vijf duels op een EK, WK of in een Europa Cup I-finale mogen zonder toelatingsexamen instromen.


Gerald Vanenburg voldoet niet aan dat criterium en moet door zijn klus als interim-coach van 1860 München nog een toelatingsexamen doen.


De lijst van toegelaten coaches: Gert Aandewiel (Quick Boys), Raymond Atteveld (ADO Den Haag), Pieter Bijl (Flevo Boys), Wil Boessen (VVV), Theo Bos (Vitesse), Jerry Cooke (Be Quick ’28), Joop Gall (FC Groningen), Jelle Goes (Jong Estland), Hans Jong (Leeuwarder Zwaluwen), Bart Logchies (Argon), Stanley Menzo (AFC), Luc Nijholt (AZ), Harry Sinkgraven (FC Zwolle), Roland Vroomans (FC Eindhoven).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.