Na een periode van acht jaar staat er in 2005 geen Shell Coachdag meer op het programma. Omdat Shell zijn naam niet meer verbindt aan de KNVB als sponsor is er een streep gegaan door de jaarlijkse trainingspakkenparade op Papendal. Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst kwamen steevast vierhonderd coaches uit de Shell-juniorencompetities en trainers van pupillen-, meisjes-, junioren- en futsalteams naar het sportcentrum.

Toch komen leergierige trainers en coaches in 2005 aan hun trekken. Aan het einde van het huidige voetbalseizoen worden, in het kader van FIFA Wereldkampioenschap voor spelers tot 20 jaar, op diverse plaatsen symposia gehouden. De KNVB werkt aan een landelijke coachdag die, in aanloop naar het grootschalige evenement in Nederland, in samenwerking met één van de speelsteden zal worden georganiseerd. Hou de site in de gaten voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.