Bij NEC wordt Cees Lok de definitieve opvolger van Johan Neeskens. Lok was na het ontslag van Neeskens al interim-coach. De oud-speler heeft een contract van 2,5 jaar ondertekend. Wilfried Brookhuis en Ron de Groot zullen Cees Lok gaan assisteren. De Groot was bij NEC al assistent van Neeskens en Brookhuis was reeds actief bij NEC als keeperstrainer.

De Nijmeegse club besloot rond de jaarwisseling Lok definitief aan te stellen als opvolger van Johan Neeskens. Lok deed sinds het ontslag van Neeskens al dienst als interim-coach. Hij assisteerde Neeskens sinds het begin van 2004. Daarvoor trainde Lok vier jaar het tweede team van NEC.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.