PSV-voorzitter Rob Westerhof heeft in de nieuwjaarsspeech laten weten dat Guus Hiddink wat PSV betreft coach van een WK-team in 2006 mag zijn.

De afgelopen weken liet Guus Hiddink in interviews al doorschemeren dat het succes met Nederland en vooral met Korea naar meer smaakte en dat hij graag voor de derde keer op een WK als coach zou willen acteren.

De bijzondere aanpak van Guus Hiddink met Korea werd in De Voetbaltrainer 107 heel gedetailleerd beschreven.  

In zijn speech gaf Westerhof maandagavond aan dat de extra taak van Hiddink ongetwijfeld druk met zich mee zal brengen. “Zeker met het nieuwe play off-systeem in de eredivisie zal er dan veel op hem afkomen. Maar dat kan hij wel aan,” zo voorspelde de PSV-preses. Hiddink heeft aangegeven mogelijk tegen die tijd minder of helemaal niet meer op het veld te staan bij PSV.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.