Vanaf deze week vindt u op de site van uw vakblad ook trainersmutaties uit het amateurvoetbal. Nieuwe mutaties kunnen worden gemeld bij devoetbaltrainer@wxs.nl

De belangrijkste mutatie is deze week ongetwijfeld het vertrek van Philip de Haan bij het uitstekend presterend v.v. IJsselmeervogels. De Haan wordt komend seizoen opgevolgd door Willem Leushuis. Hij promoveerde vorig seizoen met Kozakken Boys naar de hoofdklasse.

In Noord verlengde hoofdklasser Harkemase Boys het contract met trainer Nijboer.

In Zuid nemen twee trainers van hoofdklassers al aan het einde van hun eerste seizoen afscheid van hun huidige club. Bij het tegenvallend presterend Groene Ster vertrekt Jean Maas naar tweedeklasser Caesar in Beek. Hij wordt opgevolgd door Hans van Tussenbroek, nu werkzaam bij eersteklasser RIOS. En bij Meerssen vertrekt Math Schaepkens eveneens aan het einde van zijn eerste seizoen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.