Nieuwe functie voor Bert van Lingen bij KNVB

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

KNVB-coach Bert van Lingen heeft een andere functie bij de KNVB. Vanaf januari gaat Van Lingen de functie van coach voetbalontwikkeling en opleidingen bekleden. In deze functie houdt hij zich bezig met het ontwikkelen van les- en leermaterialen voor de KNVB-opleidingen en het adviseren van de KNVB-coaches, docenten, management en directie van het amateurvoetbal. Ook zal Van Lingen zich gaan richten op het Masterplan jeugdvoetbal.

Bert van Lingen was als assistent van bondscoach Dick Advocaat en als technisch manager al werkzaam bij de KNVB.

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw