Het bestuur van het Rotterdamse T.O.G.R. liet via een persbericht weten dat Theo de Boon met ingang van het seizoen 2005–2006 de nieuwe trainer van de club wordt, die uitkomt in Hoofdklasse B van het zaterdag amateurvoetbal. René Hofman, ooit rechterspits van Roda JC en Feyenoord en 1 keer international tegen Malta,wordt in Limburg de nieuwe trainer van eersteklasser BSV Limburgia.

Met het aantrekken van de 35-jarige Theo de Boon, momenteel trainer van de Groote Lindt (dat uitkomt in de eerste klasse C van het zaterdag amateurvoetbal), meent het bestuur van T.O.G.R. een jonge ambitieuze trainer te hebben vastgelegd die goed past in de cultuur en de toekomstplannen van de club. Met Theo de Boon is een contract voor één seizoen overeengekomen met een optie voor een tweede seizoen. 
Theo de Boon volgt bij T.O.G.R. Wim van der Steene op. Van der Steene vertrekt bij de Rotterdamse hoofdklasser na 4 seizoenen, waarin hij in zijn eerste seizoen T.O.G.R. naar de hoofdklasse leidde.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.