Na intensief overleg de afgelopen week heeft het Cambuur bestuur in samenspraak met de adviesgroep voetbalzaken besloten Jan Schulting als hoofdtrainer te benoemen voor de rest van het seizoen.
 
Na een teleurstellende eerste seizoenshelft zal er in de tweede seizoenshelft iets rechtgezet moeten worden. “Er zullen de komende periode een aantal zaken veranderen in werkwijze richting de eerste selectie, op korte termijn zullen wij samen met de adviesgroep Voetbalzaken een strijdplan opstellen om de prestaties te verbeteren. Ik ben blij de mij geboden kans en zal er alles aan doen om alsnog de doelstelling te bereiken.” aldus Schulting.
 
Voorzitter Wytze Adema geeft aan dat het belangrijk is nu weer voetbal op de eerste plaats te zetten en de randzaken te laten voor wat ze zijn. De doelstelling om in de top 6 te eindigen blijft overeind. “Maar als we de nacompetitie bereiken via een periode, kan ik daar ook best mee leven” zegt Adema. De spelersgroep geeft aan het eerdere besluit om Dick de Boer op non-actief te zetten niet te ondersteunen. Maar gegeven de huidige situatie zal de spelersgroep zich achter het besluit van het bestuur scharen om Jan Schulting de rest van het seizoen als hoofdtrainer ad-interim te benoemen. Woordvoerder van Rijswijk: “Wij zijn blij dat er nu duidelijkheid is en dat we ons weer volledig op het voetbal kunnen concentreren.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.