Hulshoff gaat bij Ajax Orlando aan het werk als technisch directeur. Hij volgt Wim Suurbier, die er in 2004 mee gestopt is, op bij het Amerikaanse filiaal van Ajax.
Bij Willem II werkte hij voor het laatst als technisch directeur. Dart MacCarty is heel blij met de komst van Barry Hulshoff als technisch directeur. “Hij was een vaste basisspeler uit de tijd van het grote Ajax. Barry heeft een enorme lading aan ervaring met het Ajax-systeem. Daarom is hij een aanwinst voor de organisatie van Orlando Ajax”, aldus een blije MacCarty, hoofd opleiding van Orlando. Daarnaast vindt MacCarty het een goed bewijs van de goede samenwerking tussen Ajax en Orlando.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.