Jan Willem van Ede vertrekt bij FC Utrecht. De technisch manager ondersteunde sinds een jaar technisch directeur Foeke Booy in organisatorisch opzicht. Verder had hij de dagelijkse leiding over de jeugdopleiding van Utrecht.

Na twee evaluatiemomenten zijn beide partijen tot de conclusie gekomen om niet op de ingeslagen weg verder te gaan. Jan Willem van Ede geeft er de voorkeur aan om zijn carrière voort te zetten op het trainingsveld. Naast zijn dienstverband als technisch manager was hij ook nog parttime keeperstrainer bij Jong Oranje onder 20 jaar. Van Ede ziet op dit moment meer toekomst in het trainersschap dan in een rol als manager.

FC Utrecht en Jan Willem van Ede zijn in goede harmonie uit elkaar gegaan. De directie van FC Utrecht voert momenteel oriënterende gesprekken met mogelijke opvolgers.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.