Jan Willem van Ede vertrekt bij FC Utrecht

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

Jan Willem van Ede vertrekt bij FC Utrecht. De technisch manager ondersteunde sinds een jaar technisch directeur Foeke Booy in organisatorisch opzicht. Verder had hij de dagelijkse leiding over de jeugdopleiding van Utrecht.

Na twee evaluatiemomenten zijn beide partijen tot de conclusie gekomen om niet op de ingeslagen weg verder te gaan. Jan Willem van Ede geeft er de voorkeur aan om zijn carrière voort te zetten op het trainingsveld. Naast zijn dienstverband als technisch manager was hij ook nog parttime keeperstrainer bij Jong Oranje onder 20 jaar. Van Ede ziet op dit moment meer toekomst in het trainersschap dan in een rol als manager.

FC Utrecht en Jan Willem van Ede zijn in goede harmonie uit elkaar gegaan. De directie van FC Utrecht voert momenteel oriënterende gesprekken met mogelijke opvolgers.

 

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw