AGOVV Apeldoorn en het trainersduo bestaande uit Jurrie Koolhof en diens assistent Bert van Sas gaan aan het eind van het seizoen uit elkaar. Beiden hebben er dan twee seizoenen opzitten bij De Blauwen. Er is nog niet gesproken met eventuele opvolgers, want de club wilde eerst duidelijkheid verschaffen aan de huidige technische staf van het eerste elftal.
Jurrie Koolhof en Bert van Sas waren nauw betrokken bij de rentree van AGOVV in het betaalde voetbal. ,,Wij zijn toen een contract voor twee seizoenen aangegaan en de samenwerking is prima bevallen”, aldus directeur voetbalzaken Ted van Leeuwen. ,,Met hen hebben we op sportpark Berg en Bos een goede basis gelegd, maar het wordt tijd om het op een andere manier te proberen. Dat recht heeft een club, zoals trainers ook het recht hebben om een nieuwe start te maken. Het werd tijd voor nieuw leven in de club.” Duidelijkheid over de opvolging van Koolhof en Van Sas valt niet voor maart te verwachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.