Raymond Libregts vertrekt na dit seizoen als hoofdtrainer van Go Ahead Eagles. Dat heeft de directie van Go Ahead Eagles na overleg met Raymond Libregts bekend gemaakt. In de komende periode gaat Go Ahead Eagles op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Raymond Libregts trad in 2002 in dienst van Go Ahead Eagles. Hij begon als coördinator voetbalzaken, maar in januari 2003 nam hij het roer over van hoofdtrainer Robert Maaskant, die tussentijds naar RBC Roosendaal was vertrokken.

Raymond Libregts heeft bij Go Ahead Eagles door de noodzakelijke sanering die is doorgevoerd onder moeilijke omstandigheden moeten werken. Hij heeft zich in deze periode loyaal opgesteld en tot tevredenheid van het Eagles-bestuur van zijn taak gekweten.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.