Vorige week meldde hij zich nog ziek na een conflict met hoofdtrainer Wiljan Vloet. Dit weekend liet hij weten meteen aan de slag te gaan bij de Belgische tweedeklasser Patro Maasmechelen. René Trost kan nu doen wat hij zo nastreefde: als hoofdtrainer voor een groep staan.

Bij Patro Mechelen volgt hij Fuat Capa op, die vorige week door technisch directeur Luc Nilis naar het kwakkelende Heusden-Zolder werd gehaald.

De problemen met Trost bij Roda JC begonnen toen hij kenbaar maakte dat hij ambities als hoofdtrainer had, terwijl de club hem een contract voor onbepaalde tijd had gegeven om juist als assistent de continuïteit op langere termijn te bewaken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.