Booy verlengt contract bij FC Utrecht

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

Foeke Booy heeft zijn contract met FC Utrecht verlengt. De oefenmeester heeft een contract getekend tot de zomer van 2007. Het contract van Booy is sterk verbeterd, in ruil hiervoor belooft de trainer niet tussentijds te vertrekken bij FC Utrecht.

Aan de reeks geruchten over een mogelijk vertrek van Foeke Booy naar een andere club komt bij deze dus een einde. “Ik heb belooft de komende twee jaar 2,5 jaar trainer van FC Utrecht te blijven”, zo zei Booy.

Voorzitter Martin Sturkenboom vindt dit een rustgevende ontwikkeling. “De rust in de club zal zo langer bewaard blijven. Verder krijgt Foeke de waardering voor zijn goede prestaties. Ik zie hem als de beste coach die FC Utrecht ooit gehad heeft”, aldus Martin Sturkenboom op de officiële website van de club uit de Domstad.

Booy is aan zijn derde jaar bezig bij FC Utrecht. Als trainer won hij twee maal de Amstelcup, verder won hij aan het begin van het seizoen de Johan Cruijff Schaal. Hij combineert sinds begin 2004 het trainerschap met de functie van technisch directeur.

Foeke Booy zegt zelf zeer tevreden te zijn bij FC Utrecht. “We hebben een nuttig gesprek gehad. Ik weet nu dat de begroting omhoog zal gaan, verder zal er ook geld vrijgemaakt worden voor eventuele versterkingen”, zo zei een tevreden Booy.

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw