Trainersnieuws uit de Hoofdklassen

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

Bob de Klerk blijft bij Ajax
Ajax en Bob de Klerk zijn een contractverlenging van twee jaar overeengekomen. De trainer-coach is momenteel bezig aan zijn derde seizoen. Het eerste jaar van De Klerk was meteen succesvol. Ajax werd kampioen van de eerste klasse en promoveerde voor de derde keer naar de hoogste amateurklasse. Vorig seizoen werd geschiedenis geschreven toen de Ajax-amateurs zich voor het eerst handhaafden in de hoofdklasse.

Peter Boeve tekent bij voor één seizoen
Peter Boeve is ook de komende jaargang hoofdtrainer van HSC’21. De 47-jarige oefenmeester tekende dinsdag een contract dat hem voor nog één seizoen aan HSC’21 bindt. Boeve is sinds augustus van dit jaar verbonden aan de groenwitten.
Hoewel het eerste elftal momenteel slechts op de achtste plaats staat in de hoofdklasse heeft het bestuur het volste vertrouwen in Boeve. “We zijn dit jaar begonnen met een sterk gewijzigd en jong elftal dat tijd nodig heeft om een ingespeeld geheel te vormen”, aldus secretaris Wim Busschers. “We zijn er van overtuigd dat Peter Boeve de man is die het elftal naar een hoger niveau kan tillen. Met deze contractverlenging willen we duidelijkheid creëren, zodat Boeve in alle rust verder kan werken aan de opbouw van het team.”

 
Contract Wieb Rodenhuis verlengd bij VVOG
Wieb Rodenhuis heeft zijn contract met VVOG met een jaar verlengd.

Gerrie Benes nieuwe hoofdtrainer van ACV
Gerrie Benes uit Erica wordt de opvolger van de vertrekkende Fred de Boer en zal met ingang van het nieuwe seizoen 2005/2006 de hoofdmacht van ACV onder zijn hoede nemen.
Hij is 45 jaar en in het dagelijks leven lid van het directieteam van het Esdalcollege in Emmen (locatie Klazienaveen). Heeft zelf o.m. gevoetbald bij sc.Erica. Trainer geweest bij DZOH, Emmen (av) en de laatste negen jaar inclusief nog het huidige seizoen bij sc.Erica. Met deze club is hij gepromoveerd van de derde naar de eerste klasse, waarin de ploeg momenteel op de derde plaats staat.
(Bron: voetbalnederland.nl)