De Boeck wordt assistent-trainer bij Anderlecht

Glen De Boeck stopt per direct met voetballen. De Belg aanvaarde het aanbod van de kersverse hoofdtrainer Franky Vercauteren om zijn assistent te worden bij Anderlecht. De Boeck was aan het revalideren van een knieblessure.

Eerder werd Glen De Boeck al gevraagd voor een functie in het scoutingapparaat van Anderlecht. Daar had hij destijds nog geen trek in. Toen Vercauteren De Boeck vroeg om zijn assistent te worden, nam hij dit aanbod met beide handen aan.

“Ik wilde na mijn carrière wel betrokken blijven bij het voetbal. Een functie als assistent-trainer heb ik altijd al zien zitten. Ik heb het aanbod van Franky direct aangenomen, er is namelijk veel onzekerheid rond mijn blessure. De precieze taakverdeling is nog niet gemaakt, maar daar gaan we het de komende dagen over hebben”, aldus De Boeck op de website van Anderlecht.

Franky Vercauteren wil nog immer kampioen worden in België. Anderlecht heeft momenteel acht verliespunten meer dan Club Brugge. Daarmee staat Anderlecht nog wel op een (gedeelde) tweede plaats.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.