Nederlandse trainers start school in Saudi-Arabië

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

Nederlandse trainers start school in Saudi-Arabië

Bram Braam, Cyriel Holtkamp en André van der Leij gaan in Saudi-Arabië een eerste voetbalschool opzetten, meldt De Gelderlander. Het drietal tekende een eenjarig contract (met een optie voor nog eens twee jaar) bij de prins die eigenaar is van Al Ahli uit Jedda.
Om in de toekomst geen dure buitenlanders meer te hoeven kopen, wil de prins in de toekomst Saudische talenten gaan opleiden volgens de Hollandse school.

Braam (ex-Ajax, Wageningen en Vitesse), Van der Leij (voormalig zaalvoetbal-international en ex-De Graafschap) en Holtkamp (ex-Willem II) hebben alle drie een praktijkachtergrond als speler. Braam (oud-trainer van TOP Oss) vertrekt op 1 maart naar Jedda, Van der Leij en Holtkamp volgen drie weken later.