FC Brussels ontslaat trainer Ferrera

FC Brussels heeft zijn trainer Emilio Ferrera ontslagen. De samenwerking verliep niet goed en FC Brussels staat dan ook onderaan in de Jupiler League. Dimitri Mbuyu en Frédéric Renotte zullen zijn werk voor een onbepaalde periode overnemen.

Brussels liet op de website weten dat de club zichzelf moet herpakken en zich volledig moet inzetten in de strijd tegen degradatie. Brussels hoopt de verstandhouding intern te bewaren en een ommekeer te bewerkstelligen. Dimitri Mbuyu en Frédéric Renotte zullen de functie van Ferrera overnemen totdat de club een andere trainer heeft aangesteld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.