Dragtsma nu al weg bij Volendam

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

FC Volendam heeft de samenwerking met Job Dragtsma nu al stopgezet. De coach die maandagavond liet weten aan het einde van het seizoen te vertrekken, is door de Noord-Hollandse club per direct op non actief gesteld.
Dragtsma zag geen toekomst meer bij de Wijdbroeken omdat de ambities van de club zijn inziens niet strookten met de financiële (on)mogelijkheden. Het bestuur van Volendam hoopt binnen enkele dagen te kunnen aangeven hoe de vacature wordt ingevuld.

Na de 4-1 nederlaag tegen Sparta Rotterdam, een uitslag die niet van invloed was op Dragtsma’s beslissing, leek de 49-jarige Alkmaarder de bui al te zien hangen. Of hij het seizoen nog wel zou afmaken, werd hem gevraagd. ‘Dat weet je hier nooit’, antwoordde Dragtsma.

Voor Volendam is het het tweede jaar op rij dat de trainer het seizoen niet afmaakt. Vorig jaar moest Henk Wisman voortijdig wijken omdat hij te kritisch was over het uitblijven van in zijn ogen noodzakelijke versterkingen.

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw