Het seizoen als hoofdtrainer bij FC Volendam zal worden afgemaakt door Ernie Brandts. De voormalige assistent trainer van PSV heeft een grote staat van dienst. Hij speelde 331 wedstrijden in het Nederlands betaalde voetbal bij De Graafschap, Roda en PSV. Verder speelde de in Nieuwdijk geboren centrale verdediger 2 jaar bij Germinal Ekeren en heeft hij 28 interlands op zijn naam staan, waarin hij 5x scoorde. Zijn opmerkelijkste doelpunt was tijdens de WK ’78 tegen Italië, waar hij vanaf 30 meter scoorde. 10 jaar lang was hij trainer bij PSV. eerst als trainer van het 2e elftal en later als assistent trainer van het 1e elftal. 2 jaar geleden is hij voor zaken naar Spanje verhuisd. Nu start hij weer zijn carrière als trainer bij FC Volendam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.