Joop Gall heeft een tweejarig contract getekend als hoofdtrainer bij BV Veendam. Gall komt nu voor de vierde keer onder contract van BV Veendam. Gall begon zijn voetbal loopbaan bij FC Groningen in 1983. Één jaar later kwam Gall voor het eerst bij BV Veendam. In 1999 beëindigde Gall zijn actieve loopbaan ook bij BV Veendam. Tussendoor kwam hij nogmaals uit voor FC Groningen en SC Heerenveen.

Hij volgt met ingang van 1 juli Jan Korte op, die directeur wordt.

Gall hoopt de volgende maand zijn cursus trainer/coach betaald voetbal af te ronden. Zijn trainerscarrière begon hij in 1999 bij De Vogels, waar hij twee maal achter elkaar kampioen werd. In 2000 kwam hij als assistent-trainer bij FC Groningen. Tevens is hij trainer/coach van het Beloften elftal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.