De samenwerking op het gebied van de Voetbalacademies van FC Twente en Heracles Almelo kreeg zoals bekend de afgelopen jaren gestalte binnen een pilotproject van drie seizoenen waarvan het seizoen 2005-2006 het laatste jaar zal zijn.

FC Twente en Heracles Almelo hebben reeds nu besloten om met ingang van het seizoen 2006-2007 de samenwerking te continueren en derhalve zullen beide partijen het komende jaar benutten om de samenwerking definitief vorm te geven.

FC Twente en Heracles Almelo zijn uitermate verheugd over de bestendiging van de samenwerking en benadrukken het belang van deze gezamenlijke Voetbalacademie voor beide clubs alsmede voor de amateurverenigingen in onze regio. Beide clubs verwachten dat hiermede een infrastructuur is gecreëerd voor een kwalitatief nog betere ontwikkeling van het voetbaltalent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.