De cursus Coach Betaald Voetbal wordt dit jaar niet georganiseerd. Er zijn te weinig kandidaten die aan de norm voor toelating hebben voldaan. De toelatingscommissie heeft de aangemelde kandidaten beoordeeld op de vier criteria, te weten Opleiding, Staat van dienst als speler, Staat van dienst als oefenmeester en een toelatingstest.

De volgende kandidaten hebben wel voldoende punten gescoord om toegelaten te worden. Het betreft John van den Brom (Ajax), Alphons Groenendijk (Sparta Rotterdam, volgend jaar jeugdtrainer Ajax), Erik ten Hag (FC Twente), Gerry Hamstra (SC Genemuiden), Nico Jalink (Sparta Rotterdam) en Rob Witschge (Ado ’20 / KNVB). Zij zijn hiermee automatisch geplaatst op de opleiding die, bij voldoende goedgeteste kandidaten, in mei 2006 van start gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.