Oranje dames-bondscoach Vera Pauw is er als eerste vrouw in geslaagd het diploma Cursus Coach Betaald voetbal te halen. Evenals onder anderen Gerald Vanenburg en Stanley Menzo legde de voormalige dames-international de cursus met goed gevolg af.
Zestien cursisten slaagden voor de cursus Coach Betaald Voetbal, en Aron Winter zit nog even in de wachtkamer. De voormalig recordinternational moet zijn praktijkexamen nog afleggen.

De geslaagden voor de jongste cursus CBV zijn Gert Aandewiel, Wil Boessen, Ray Atteveld, Theo Bos, Jerry Cooke, Joop Gall, Jelle Goes, Luc Nijholt, Bart Logchies, Stanley Menzo, Vera Pauw, Hans de Jong, Harry Sinkgraven, Gerald Vanenburg en Ronald Vroomans.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.