Hans Schrijver is met ingang van het nieuwe seizoen Hoofd Jeugdopleiding van FC Emmen. Hans heeft als speler de gehele jeugdopleiding van Go Ahead Eagles doorlopen en jaren met hun in de Eredivisie gevoetbald. Sinds 2001 is Hans in het bezit van Coach Betaald Voetbal. De laatste 7 jaar was Hans in dienst als assistent-trainer bij FC Groningen, waarvan 4 jaar als trainer-coach van het 2e elftal. Het komende seizoen gaat hij de functie van Hoofd Jeugdopleiding combineren met een hoofdtrainerschap bij zondaghoofdklasser vv Sneek, waar hij een éénjarig contract is aangegaan. FC Emmen en Hans Schrijver zijn eveneens een contract voor één jaar overeengekomen.

Schrijver volgt René Hake op. In goed onderling overleg is besloten dat de vorige Hoofd Jeugdopleiding per 1 juli 2005 vertrekt bij FC Emmen. René is vele jaren actief geweest als jeugdtrainer bij Emmen en vervulde de laatste vijf jaren de functie van Hoofd Jeugdopleiding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.