Schenning nam afgelopen seizoen afscheid als actief voetballer. Hij zal bij de club de rol van teammanager gaan vervullen, een functie die nieuw is bij NAC. De ex-verdediger zal zich daarnaast gaan bemoeien met de jeugdopleiding van de club. Hij gaat assisteren bij Jong NAC, als ook bij de A, B en C-jeugd. Bovendien zal hij ook nog eens individuele trainingen gaan geven.

Een andere ex-prof, Koos Waslander, komt bij de club fulltime in dienst als tweede assistent-trainer van Ton Lokhoff, waarbij hij zich vooral zal gaan richten op het begeleiden van jonge spelers. De Bredase club stelde Frans Bouwmeester bovendien aan als het nieuwe hoofd scouting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.