NAC Breda haalt ex-profs bij technische staf

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

Schenning nam afgelopen seizoen afscheid als actief voetballer. Hij zal bij de club de rol van teammanager gaan vervullen, een functie die nieuw is bij NAC. De ex-verdediger zal zich daarnaast gaan bemoeien met de jeugdopleiding van de club. Hij gaat assisteren bij Jong NAC, als ook bij de A, B en C-jeugd. Bovendien zal hij ook nog eens individuele trainingen gaan geven.

Een andere ex-prof, Koos Waslander, komt bij de club fulltime in dienst als tweede assistent-trainer van Ton Lokhoff, waarbij hij zich vooral zal gaan richten op het begeleiden van jonge spelers. De Bredase club stelde Frans Bouwmeester bovendien aan als het nieuwe hoofd scouting.

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw