Deltasport ontslaat trainer Danny Molendijk
 
Deltasport heeft trainer Danny Molendijk met onmiddellijke ingang aan de kant gezet. Het ontslag volgt na de teleurstellende thuisnederlaag tegen hoofdklassedebutant Geinoord (1-5). De chemie tussen trainer en spelersgroep zou al enige tijd ontbreken.

Het bestuur van Deltasport heeft direct al een opvolger benoemd in de persoon van Gijs Zwaan. Hij stond maandagavond al voor de groep. Zwaan werd vorig seizoen aan de kant gezet door Capelle.

Danny Molendijk is de eerste trainer die dit seizoen in de hoofdklasse is ontslagen. Molendijk kwam van HVO (eveneens uit Vlaardingen), waar hij zes jaar met wisselend succes heeft gewerkt. Daarvoor was hij als trainer actief bij Kozakken Boys, Zwaluwen Vlaardingen en Sparta.

Deltasport staat op de twaalfde plaats in de hoofdklasse B met vier punten uit vier wedstrijden. Zaterdag moet de Vlaardingse club uit naar SHO, dat derde staat.

Sparta Nijkerk-trainer Frits van den Berk stapt op

Frits van den Berk is gestopt als trainer bij Sparta Nijkerk. De reden hiervoor liggen in de privésfeer. Van den Berk is al de tweede trainer in de hoofdklasse wiens contract voortijdig eindigt.

De taken van Frits van den Berk worden voorlopig overgenomen door John Kamphuis. Hij zal worden geassisteerd door Eltjo Kapinga. Kamphuis was assistent-trainer, Kapinga verzorgde de scouting.

Frits van den Berk (54) was in het verleden actief voor onder meer CDW, Vriendeschaar, Vitesse, Quick 1888, Rheden en IJsselmeervogels. (Bron: voetbalopzaterdag.com)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.