Na de zege op Mexico kan Leo Beenhakker al bijna niet meer stuk in Trinidad en Tobago. Maar er wacht nog één klus voor WK-deelname: Bahrein.
Mexico, dat zaterdag nog haar sportieve plicht deed tegen Guatemala, gold als een moeilijk obstakel voor Trinidad en Tobago. Maar tot verrassing werd de winnaar van de CONCACAF-groep op een nederlaag getrakteerd. En plaatste Beenhakkers ploeg zich voor play-offs voor een plaats op het WK.

Mexico speelde niet in de sterkste opstelling. Maar dat deed niets af aan de opmerkelijke 2-1 zege van Trinidad en Tobago. Zeker ook, omdat Jaime Lozano kort voor rust Mexico op een voorsprong had gezet. Maar Trinidad en Tobago zette alles recht. Voor de ploeg van Leo Beenhakker was wederom een belangrijke rol weggelegd voor Stern John. De spits, die zaterdag ook al tegen Panama matchwinnaar was, scoorde in Hasely Crawford Stadium beide doelpunten van Trinidad en Tobago.

Door de overwinning zette Trinidad en Tobago de volgende stap naar het WK. Concurrent Guatemala, dat 3-1 won van Costa Rica, werd op twee punten gehouden. De vierde plaats geeft recht op een barrage met Bahrein. Met het oog op de play-offs zal Beenhakker worden ingefluisterd door Rob Baan, die namens Trinidad en Tobago het laatste obstakel voor het WK bekeek. De barrage wordt gespeeld op 12 en 16 november. (Bron: vi.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.