Theo Bos twee jaar langer bij FC Den Bosch

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met Theo Bos over de verlenging van zijn contract met twee jaar. De huidige verbintenis tussen de Brabantse club en de trainer/coach liep op 1 juli 2006 af. Bos blijft nu tot 1 juli 2008 werkzaam in Stadion De Vliert.

Manager voetbalzaken Fred van der Hoorn: ,,Toen Theo Bos hier afgelopen zomer begon, hadden we een evaluatiemoment gepland in de winterstop. We hebben dat naar voren geschoven, omdat we een goed gevoel bij hem hebben, hij op één lijn zit met de leidinggevenden in de club en de mogelijkheden en beperkingen van de club goed en realistisch in ogenschouw neemt. FC Den Bosch heeft het contract met Bos ook om die redenen verlengd. Daarnaast heeft de trainer vertrouwen in de voetbalknowhow, die er binnen de club aanwezig is. En is hij een ambitieuze sportman, die binnen de mogelijkheden van de club het optimale wil bereiken. De verlenging van het contract komt tevens de stabiliteit en continuïteit van FC Den Bosch ten goede.’’

Theo Bos (40) begon op 1 juli 2005 als trainer/coach van FC Den Bosch na een profverleden van 15 jaar en meer dan 400 wedstrijden bij Vitesse, en zeven jaar trainerschap van onder meer de A-jeugd, de B-junioren en de Beloften en twee jaar assistent-trainerschap van de hoofdmacht van Vitesse.

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw