Milan-coach Carlo Ancelotti spreekt

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

Milan-coach Carlo Ancelotti wil weinig sleutelen aan het elftal dat zaterdag rivaal Juventus met 3-1 versloeg. “In Eindhoven zal PSV niet zo defensief spelen. Dat is in ons voordeel.” Een uitgebreid gesprek met de 46-jarige oefenmeester staat nu op de website van PSV. 

Matige seizoenstart
Een matige seizoenstart, de recordreeks van Juventus en vooral de mokerslag die Liverpool in mei toediende en al maanden nadreunt, Milan leek dit seizoen maar niet uit de startblokken te komen. Openlijk werd al gespeculeerd over mogelijke opvolgers van trainer Ancelotti. Milan speelde in een te laag tempo, ongeïnspireerd, met een te oude verdediging en met een rotatiesysteem waarvan niet iedereen het voordeel inziet. Hoe anders ziet de wereld eruit na zaterdag. De kloof met ‘de oude dame’ uit Turijn werd verkleind tot twee punten. Maar vooral de manier waarop geeft de Milanezen vertrouwen.

>>>Lees verder

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw