Oud-speler Peter Hofstede treedt met ingang van heden toe tot het scoutingsapparaat van ADO Den Haag.
De voormalige spits van De Graafschap, Roda JC, FC Utrecht, Helmond Sport en Emmen kwam van 2001 tot en met 2004 uit voor ADO Den Haag. Hij was aanvoerder van het team dat in het seizoen 2002/2003 kampioen werd van de Gouden Gids Divisie. Tevens speelde de nu 38-jarige Hofstede een belangrijke rol in het jaar van de rentree van ADO Den Haag in de Eredivisie.

Peter Hofstede over zijn aanstelling: “Als speler heb ik drie fantastische seizoenen beleefd bij ADO Den Haag. Deze periode vormde een mooie afsluiting van mijn actieve carrière. Hierdoor heb ik warme gevoelens overgehouden aan de club én de supporters. In mijn nieuwe functie hoop ik dan ook een bijdrage te kunnen leveren aan de realisatie van de doelstellingen van deze ambitieuze club.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.