Met ingang van 1 november 2005 heeft FC Zwolle Hans van Dijkhuizen aangesteld als coördinator scouting senioren. In deze functie zal Van Dijkhuizen verantwoordelijk zijn voor het databeheer van in kaart gebrachte spelers voor FC Zwolle.

Hans van Dijkhuizen gaat bij FC Zwolle een dienstverband aan voor één seizoen. De 37-jarige Kampenaar is tevens trainer/coach bij hoofdklasser Dos Kampen en in het bezit van het trainersdiploma Oefenmeester 1. Daarnaast is hij docent Informatica op een HBO-opleiding in Dronten.

“Primaire taak zal het ontwerpen en onderhouden zijn van een database waarin interessante spelers voor FC Zwolle naar mening van onze technische staf in kaart worden gebracht”, verklaart algemeen directeur Gerald van den Belt. “Daarnaast zal Hans zich gaan bezighouden met het bekijken, het daadwerkelijke scouten, van spelers voor het eerste elftal van FC Zwolle.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.