Lierse SK heeft vanmorgen een nieuwe coach aangesteld. Het gaat om de 40-jarige René Trost. De Nederlander coachte vorig seizoen Patro Maasmechelen en was geruime tijd assistent-coach bij Roda JC.
“Réne Trost lijkt ons de ideale man om Lierse in de huidige toestand te komen depanneren. Hij werd ons enorm aanbevolen, heeft een goede reputatie en ook de nodige ervaring. Hij was assistent-trainer, hoofdtrainer en heeft ook een verleden als speler op het hoogste niveau. Wij weten dat hij ook sterk is in het mentale aspect. Volgens ons is hij de perfecte man om een ploeg uit het slop te halen. Hij past ook perfect in ons financiële plaatje”, aldus voorzitter Theyskens op de officiële website.

Vanmiddag zal Trost naar alle waarschijnlijkheid zijn eerste training leiden. Hij volgt Paul Put op die vorige week de laan werd uitgestuurd. Afgelopen weekend zat Lierse nog met Paul Put rond de tafel om het ontslag van de coach administratief en financieel af te handelen. Dit ging echter niet van een leien dakje en beide partijen kwamen nog niet tot een akkoord. Volgens Het Laatste Nieuws zou er een som van om en nabij de 500.000 euro mee gemoeid zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.