Jack van den Berg heeft snel een nieuwe club gevonden. De trainer, die twee dagen geleden bekendmaakte op te stappen bij ASWH, heeft een contract getekend bij eersteklasser Barendrecht.
Daar kreeg Ruud Heus donderdag te horen dat zijn contract niet wordt verlengd. De ex-Feyenoorder nam vorig seizoen de plaats in van de ontslagen Arie van der Zouwen.
Barendrecht is tevreden over de prestaties van Heus, maar zoekt voor de komende seizoenen een trainer die bekender is met het voetbal in de regio. Ver hoefde de club niet te zoeken, want Jack van den Berg woont in Barendrecht.
Van den Berg is enthousiast over zijn komst naar De Bongerd. “Ik kijk er naar uit. Ik ken al heel veel mensen bij de BVV en heb veel affiniteit met de jeugd. Daar verwacht ik veel van.”
Hij wees eerder deze week een aanbod van ASWH af om zijn contract te verlengen. Dat betekent dat de amateurkampioen na vijf seizoenen op zoek moet naar een nieuwe trainer.
In die vijf jaar is Van den Berg twee keer kampioen geworden met ASWH. Het afgelopen seizoen werd het hoogtepunt – de amateurtitel – behaald.  Van den Berg heeft bij zijn beslissing zijn verstand laten spreken en niet het clubhart. Het bestuur zegt die beslissing alleen maar te kunnen respecteren.
De waardering voor zijn prestaties van de afgelopen jaren is echter groot geweest, zegt het bestuur in een persbericht. Verder is de samenwerking altijd zeer hecht geweest, zowel met bestuur, spelers als technische staf. (Bron: voetbalopzaterdag.com)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.