Van Laar keert terug bij TONEGIDO  

Wim van Laar keert komend seizoen terug bij TONEGIDO/Haagsche Bluf waar hij eerder al eens als trainer werkzaam was. Momenteel staat Van Laar nog voor de groep bij eersteklasser ‘s-Gravenzandse SV.

Van Laar kwam met de zondaghoofdklasser een verbintenis van twee jaar overeen. Rob de Lange is op dit moment nog trainer bij TONEGIDO.

Laatste jaar Van den IJssel bij ARC  
 
ARC en trainer Dennis van den IJssel gaan aan het einde van het seizoen uit elkaar. Beide partijen zijn het erover eens dat het na zes jaar een mooi moment is om ieder een eigen weg te gaan.
 
ARC komt op dit moment uit in de zaterdag hoofdklasse waarin handhaving voor dit seizoen het doel is.

Trainer Grootscholten weg bij Katwijk  
 
Richard Grootscholten vertrekt aan het einde van dit seizoen bij Katwijk. De trainer van de Zuid-Hollandse zaterdaghoofdklasser wordt hoofd opleidingen bij Sparta Rotterdam.
 
Grootscholten kan zijn werkzaamheden bij Katwijk uiteraard niet combineren met die bij de Rotterdamse eredivisionist en heeft daarom zijn huidige club laten weten te vertrekken. Grootscholten gaat eveneens assisteren bij het eerste team van Sparta of de beloftes. 

Schaap weg bij Westlandia  

Wim Schaap vertrekt aan het einde van dit seizoen als trainer van zondaghoofdklasser Westlandia. Op dit moment is Schaap bezig aan zijn tweede seizoen bij de club waar hij eerder Cees Tempelaar opvolgde.

Johannink wordt trainer Excelsior’31  
 
Gerard Geerdink Johannink is volgend seizoen trainer bij Excelsior ’31. De 52-jarige trainer zal Henri Golstein opvolgen bij de kampioen van de zaterdag hoofdklasse C.
 
Johannink was in het verleden onder meer werkzaam als trainer bij de beloften en de A1-junioren van FC Twente. (Bron: knvb.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.