Willem II heeft de zoektocht naar de opvolger van de ontslagen Robert Maaskant op een laag pitje gezet. De Tilburgse club geeft (voorlopig) het vertrouwen aan interim-trainer Kees Zwamborn.
Zwamborn werd bereid gevonden (voorlopig) de taken over te nemen van Maaskant, die vorige week wegens teleurstellende resultaten aan de kant werd geschoven. De manager technische zaken maakt ook het seizoen af, zoals hij al voor ogen had. ‘ Voor mij is het geen optie om twee weken voor de groep te gaan staan. De kans is behoorlijk aanwezig dat ik het seizoen afmaak’, zei hij na zijn eerste training bij Willem II.
Toch bestaat de kans dat er een nieuwe trainer wordt vastgelegd. ‘We gaan eerst kijken hoe dit gaat, maar ondertussen houden we wel de markt in de gaten om te kijken of er alternatieven zijn’, vertelde voorzitter Jan Vullings voor Omroep Brabant.
Met zijn nieuwe takenpakket keert Zwamborn terug in een functie, die hij sinds 2000 niet meer heeft uitgeoefend. Na promoties met achtereenvolgens FC Den Bosch en NAC Breda werd hij Hoofd Opleidingen bij Ajax. In 2002 greep hij de kans te werken bij Sunderland, waar hij zich bezighield met de jeugdopleiding. (Bron: vi.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.