Van den IJssel en ARC uit elkaar

Het bestuur van ARC heeft Dennis van den IJssel met onmiddellijke ingang op non-actief gesteld. De belabberde resultaten – ARC staat troosteloos onderaan in de hoofdklasse A – kostten de Alphense oefenmeester de kop. Zolang de club geen opvolger heeft gevonden, zal in de vacature intern worden voorzien. Op donderdag 24 november hadden ARC-voorzitter Gerard van der Klaauw en trainer Dennis van den IJssel naar eigen zeggen slechts twee minuten nodig om tot de conclusie te komen dat het voor beide partijen beter was om de samenwerking aan het eind van het lopende voetbalseizoen te beëindigen. Dan had Van den IJssel er vijfeneenhalf jaar opzitten als hoofdtrainer en dat vonden beiden wel genoeg.

Nog geen twee weken later kreeg Dennis van den IJssel te horen dat hij als trainer van ARC niet eens het eind van dit kalenderjaar zal halen. Na precies vijf jaar komt een abrupt einde aan zijn trainerschap van ARC. Het bestuur van de Alphense hoofdklasser stelde de oefenmeester gisteravond met onmiddellijke ingang op non-actief. De zeer zwakke resultaten (ARC staat laatste in de hoofdklasse A) noopten de clubleiding tot ingrijpen. Van den IJssel, die in december 2000 de ontslagen Willem Berckenkamp opvolgde, kreeg de onheilstijding gisteravond in een persoonlijk gesprek te horen. Van der Klaauw was de boodschapper van dat nieuws.

Bröring volgt Van den IJssel op  
 
Ruud Bröring is aangesteld als nieuwe trainer van ARC. De zaterdag hoofdklasser handelde snel na het vertrek van Dennis van den IJssel. De tegenvallende resultaten in de hoofdklasse A waren voor de club reden afscheid van hem te nemen. 
 
Bröring was in het recente verleden trainer van Noordwijk en FC Lisse.

Michel Jansen blijft bij HHC

Trainer Michel Jansen en HHC Hardenberg gaan ook volgend seizoen met elkaar in zee. Het wordt dan het vijfde jaar van Jansen bij de Hardenbergse hoofdklasser.

Jan Pruijn nieuwe hoofdtrainer De Treffers
 
Het bestuur en de technische commisie van de Treffers zijn verheugd om te mogen vertellen dat Jan Pruijn de nieuwe hoofdtrainer wordt vanaf het seizoen 2006 / 2007. Hij zal Jan Peters opvolgen die, zoals bekend, een andere functie in de technische commissie gaat vervullen. Jan Pruijn is geen onbekende op Zuid. Hij heeft getekend voor 1 jaar.

Haaglandia verder met De Wolf  

John de Wolf staat ook volgend seizoen voor de groep bij Haaglandia. De zondag hoofdklasser die de voorbije zomer ontstond na een fusie tussen RVC Rijswijk en FC Kranenburg. Bestuur en trainer bereikte hierover een akkoord.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.