Ook Raymond Libregts langer bij FC Groningen

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

FC Groningen heeft de trainersstaf voor het seizoen 2006/2007 al weer rond. In navolging van hoofdtrainer Ron Jans verlengde ook assistent Raymond Libregts zijn verbintenis met de club met één jaar. De 40-jarige Rotterdamse oefenmeester is bezig aan zijn eerste seizoen in het Oosterpark.

Alle partijen tonen zich tevreden over de langere samenwerking. Algemeen directeur Hans Nijland had bij de contractverlenging van Jans al aangegeven ook de intentie te hebben de verbintenis met Libregts te verlengen. “En ik ben blij dat partijen elkaar hebben weten te vinden”, aldus Nijland. “Hoewel Libregts nog maar kort bij de club is, past hij prima in Groningen. De samenwerking binnen de complete technische staf loopt naar wens en dat wilden wij graag continueren.”

Libregts zelf geeft eveneens aan het naar de zin te hebben aan de Zaagmuldersweg en zegt zich prima te kunnen vinden in zijn rol binnen FC Groningen. Libregts speelde als verdediger meer dan driehonderd wedstrijden in het betaalde voetbal, met name voor PSV, VVV, Sparta, MVV en Eindhoven.

Het contract van de tweede assistent binnen de huidige technische staf, Henk de Jong, loopt na dit seizoen nog een jaar door.

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw